Litauerna dominerar helt enkelt onlineturneringar

Den här veckan har vi, som alltid, några fantastiska prestationer från litauer som spelar online. "PartnerLLL.M" "The Bigger $22″-turneringen, som lockade 5346 spelare, såg 8640.16$ triumfera efter nio timmars tävling.

Nationell "Gedis92" slutade trea av 95 spelare i High Roller Club 1050$ buy-in-turneringen och tjänade 14247,22$.

En landsman med smeknamnet "mad4410" 27$ lyckades ta sig till de tre sista i den 3 944 spelare stora Saturday Eliminator buy-in-turneringen, där spelarna delade prispotten efter överenskommelse. Efter fortsättningen av striden slutade landsmannen på andra plats och tjänade 5449.95$ och fick ytterligare 479.59$ för de spelare som eliminerades.

En annan litauer "NoTilit" slutade femma av 1 126 deltagare i Bounty Builder-turneringen med 109$ buy-in för 2 441 42$, plus ytterligare 361 72$ för de spelare som eliminerades.

Litauiska "Mextrex" i Mini Thursday Thrill, som köptes in för 109$ bland 1531 spelare, tog sig till finalbordet, men en dålig hand lämnade honom på fjärde plats för 4343,20$, och lade till 586,90$ för sina kasserade motståndare.

$11 Mini Sunday Starter buy-in-turnering med 2 948 deltagare efter tio timmars kamp "efpem95" med två spelare kvar, delade potten med en spelare från Schweiz. Efter handen fick litauern 2 848 47$.

En spelare med det intressanta smeknamnet "HeHueHueHue" triumferade i 109$ buy-in Monday 6-Max-turneringen och vann 4660,65$.

En annan litauer vann Bounty Builder 33$ buy-in-turneringen. "Arabesker", slog 847 spelare, tjänade 2122,44 och fick 2058,92$ för de spelare som eliminerades.