Framgångsrika onlineframträdanden av litauiska kvinnor

Den här veckan har vi, som alltid, några fantastiska prestationer från litauer som spelar online. "inte nyckfull" "I turneringen Bigger $22″, som lockade så många som 5 005 spelare, besegrade han alla sina motståndare och kunde triumferande lägga till 1 407,20$ på sitt konto.

Nationell "Tomas20LT"I Bigger 11$-turneringen slutade han på femte plats bland det enorma fältet med 8325 spelare som startade i den här turneringen och tjänade 1751,01$ efter att ha ökat sitt buy-in ~ 160 gånger.

En landsman med smeknamnet "Mikenson" 215$ lyckades ta sig till final deuce i Fast Friday buy-in-turneringen med 344 spelare, där han tyvärr förlorade mot tysken. Andraplatsen gick till litauern 9402.04$.

En annan litauer "GOID3NAS" slutade på tredje plats av 3 723 deltagare i HOT-turneringen med 11$ buy-in och vann 1 830 76$.

Litauiska "mariooz" i Mini Super Thursday-turneringen med 22$ buy-in valde han att dela potten med en spelare från Kina i den sista duellen, och vann till slut på övertid och lade till 2 741 17$ till sin bankrulle.

En annan litauer med ett intressant smeknamn "ukinismuil" i $16.5 buy-in Mini Daily Pacific Rim Special, som lockade 830 deltagare, vann turneringen efter nio timmars tävling och tjänade 1856.64$.

Om du har hittat eller känner till några andra imponerande litauiska prestationer kan du alltid meddela oss!